Afbeelding
Foto: pr

Elvis zoekt liefdevolle, nieuwe baas

Actueel 707 keer gelezen

Spijkenisse - Elvis is een gevonden, gecastreerde kater van een geschatte 10 jaar. Aangetroffen met de nodige verwondingen; hij heeft zijn onderkaak gebroken, hij had een forse snee in zijn wang en zijn knie was pijnlijk. Inmiddels heeft deze knuffel koning een beugeltje gekregen dat zijn kaakje helpt genezen en is hij op dit moment aan het revalideren voor zijn knie. Zijn herstel verloopt dusdanig goed dat hij zelfs al bezoek mag ontvangen.

Elvis zoekt een rustige eigenaar waar hij lekker bij op schoot mag liggen, want dat is toch wel een favoriete plek van deze kanjer. Het liefst op zijn rug bij jou op schoot! Stiekem speelt hij ook al wat met zijn speeltjes, maar hij rent er natuurlijk nog niet mee door zijn verblijf, nee spelen doet hij op dit moment ook bij voorkeur vanaf jouw schoot. Is jouw schoot leeg en is dit voor jou een gemis? Stuur dan snel een email met informatie over uzelf, woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je verwacht van een kat.

Stuur een email doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl of bel. Wie weet kan jij een afspraak maken om Elvis vrijblijvend te ontmoeten. Telefoon 088-34 37 131, of kijk eens op de website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Asiel:

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel: 088-3437112
E-mail: spijkenisse@dierenopvang.com
Website: www.asielen-rijnmond.nl
Openingstijden: ma-za: 10:00-16:00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant