De Catharijnekerk was tot de laatste plaats bezet (Foto: Joost de Koning)
De Catharijnekerk was tot de laatste plaats bezet (Foto: Joost de Koning) Foto: Joost de Koning

Prachtig concert van het Randstedelijk Mannenkoor

Actueel 930 keer gelezen

Brielle - Prachtig concert! Prachtige solisten! Het Randstedelijk Mannenkoor in vorm! Een greep uit de vele reacties op het kerstconcert van HRM (Het Randstedelijk Mannenkoor) in de Brielse Sint-Catharijne kerk.

In de tot de laatste plaats bezette, sfeervol ingerichte Sint-Catharijne kerk heeft HRM onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven een prachtig concert neergezet. Mede door de solisten; de sopraan Marleen van Os, het vocaal ensemble Orpheus uit de Oekraïne en het orgelspel van Matthijs Breukhoven werd dit een gedenkwaardig concert. Een aantal malen waardeerde het publiek de koorprestaties spontaan met een staande ovatie. Onder de vele genodigden waren o.a. het complete Brielse college van B&W, vertegenwoordigers van Stichting Leergeld Voorne-Putten, sponsors en donateurs en hoofdsponsor Autobedrijf Jan van Dijk. Door hun bijdrage kon dit bijzondere concert mede mogelijk worden gemaakt.

Het Randstedelijk Mannenkoor zoekt mannen, die het koor komen versterken. Het koor repeteert iedere donderdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in de Kern aan de Eikenlaan in Spijkenisse. Geregeld worden er optredens en uitjes door heel Nederland georganiseerd. Geen vervoer? Ook dat probleem lost het koor graag op! Kijk voor meer info op www.randstedelijkmannenkoor.nl

Foto: Joost de Koning

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant