Afbeelding
Foto: PR

Nieuwjaarslunch professionals van het Gooteplein in Brielle

Actueel 350 keer gelezen

Brielle - Woensdag 10 januari jl. heeft op de locatie van Buitenschoolse opvang Roezemoez de Nieuwjaarslunch plaatsgevonden met alle professionals vanuit onderwijs, zorg, opvang, sport en cultuur van de locaties gelegen aan het Gooteplein te Brielle.

Hiermee hebben zij voor 2018 een goede start gemaakt om elkaar beter te leren kennen, met als doel de samenwerking te verbeteren, omdat zij allen het beste willen voor de kinderen in en om Brielle.

Zo konden zij de samenwerkingspartners van het Sport- en Cultuurhuis Dukdalf/Bres, Bres theater, Sportcomplex Dukdalf, Stichting Push, St. Leonardusschool, CBS Het Anker, CBS Geuzenschip, OBS de Branding, Centrum voor Jeugd en Gezin, de Kinderkoepel, de Bibliotheek, Stichting Kunst & Cultuur Brielle, ambtenaren van de gemeente Brielle en de medewerksters van Kinderopvang Humanitas verwelkomen. Onder het genot van een heerlijke lunch hebben velen nieuwe contacten kunnen leggen voor de toekomst en geproost op een goed 2018 met een fijne samenwerking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant