Afbeelding
Foto: PR

Bookchallenge 2018 van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Actueel 339 keer gelezen

Regio - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta daagt je uit om deel te nemen aan de Bookchallenge 2018. Het kan lastig zijn om te beginnen aan een boek van een, voor jou, onbekende schrijver of een niet alledaags genre of onderwerp. Vaak grijp je toch weer terug op wat al bekend is. Daar brengt Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta verandering in met de Bookchallenge.

Vanaf 1 februari daagt de Bibliotheek je elke maand uit om een boek te lezen uit een genre wat je misschien niet zo snel zelf zou kiezen. De uitdagingen worden gepubliceerd op de Facebookpagina Bookchallenge 2018, in een persbericht en op een poster in de Bibliotheek. Op de Facebookpagina kan er gediscussieerd worden over de boeken en kunnen er nog nieuwe leesideeën worden opgedaan. Meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd/zin? Dan sla je toch gewoon een keer over? Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Bookchallenge 2018, "like" dan de Facebookpagina en lees mee!

Pré-challenge Januari

Omdat er al zo enthousiast op de Bookchallenge 2018 is gereageerd en pas op 1 februari de eerste "leesopdracht" wordt bekend gemaakt is er nu al een "pré-challenge"; Lees in de maand januari een boek dat je zelf in huis hebt, maar waar je nog nooit aan toe gekomen bent om het te lezen. Dus….kijk rond in je boekenkast, grijp een boek en……begin met lezen! De Bibliotheek wenst je een fijn leesjaar!

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta | Bookchallenge 2018 | Iedere eerste dag van de maand een nieuwe leesuitdaging | Meedoen is gratis en verplicht tot niets.

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

www.bzhd.nl / www.leerenbeleef.nl

Volg de Bibliotheek ook op Facebook en Twitter!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant