Diploma's en oorkondes op Nieuwjaarsreceptie brandweer | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Foto: Wil van Balen

Diploma's en oorkondes op Nieuwjaarsreceptie brandweer

  •   534 keer gelezen   Actueel

Brielle - Vrijdagavond 12 januari jl. hielden de blusgroepen van Brielle en Zwartewaal hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze gelegenheid werden weer verschillende diploma's en oorkondes uitgereikt door burgemeester Gregor Rensen. 

Voor Blusgroep Brielle werden er voor de volgende personen oorkondes uit gereikt: 

- Ton van der Camp; de Koninklijke vrijwilligersmedaille openbare orde en veiligheid voor 10 jaar vrijwillig brandweerman.

- Gerard Verbaas en Rene van der Wilt; een Brandweer oorkonde voor 12 ½ jaar vrijwillig brandweerman.

-  Ben Hoogenboom, Ed Stam en Marleen Kouwijzer; de Koninklijke vrijwilligersmedaille openbare orde en veiligheid voor 20 jaar vrijwilliger en een brandweer oorkonde voor 20 jaar vrijwillig brandweerman.

Voor de Blusgroep Zwartewaal: 

- Ronnie Veld; een Brandweer oorkonde voor 12 ½ jaar vrijwillig brandweerman.

- Arjan Rietdijk; de Koninklijke vrijwilligersmedaille openbare orde en veiligheid voor 15 jaar vrijwilliger en een brandweer oorkonde voor 15 jaar vrijwillig brandweerman.

- Marc van Ruiven; de Koninklijke vrijwilligersmedaille openbare orde en veiligheid voor 20 jaar vrijwilliger en een brandweer oorkonde voor 20 jaar vrijwillig brandweerman.

- Ruud Deurloo; de Koninklijke vrijwilligersmedaille openbare orde en veiligheid voor 30 jaar vrijwilliger en een brandweer oorkonde voor 30 jaar vrijwillig brandweerman. 

Lid in de Orde van Oranje Nassau

Tot verrassing van velen mocht burgemeester Gregor Rensen namens de Koning Marleen Kouwijzer lid maken in de Orde van Oranje-Nassau. Marleen Kouwijzer heeft na 20 dienstjaren afgelopen september afscheid genomen als vrijwilliger van de blusgroep Brielle. Tijdens haar 20 jarige carrière heeft Marleen zich bijzonder ingezet als instructeur voor de waterongevallen teams van de veiligheidsregio en tevens was zij planner van de oefenavonden van de blusgroep Brielle. Ook heeft zij als secretaresse en lid van het Team Collegiale Ondersteuning veel werk verricht om collega's die traumatische gebeurtenissen hadden onder gaan, te ondersteunen en te begeleiden in het verwerkingsproces. Deze koninklijke onderscheiding is een mooie waardering voor Marleen.

Fotografie: Wil van Balen 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>