Afbeelding

Oproep van het bestuur van de wijkraad Zuurland

Actueel 397 keer gelezen

Brielle - Het bestuur van de Wijkraad Zuurland krijgt klachten over de verkeerssituatie op de Reede. Het wil graag de mening hierover horen van de wijkbewoners.

Zo zijn er bij het begin van de Reede gevaarlijke oversteekpunten voor zowel voetgangers als fietsers, wordt er te hard gereden en is er overlast bij de winkels door buiten de parkeervakken geparkeerde auto's. Dit raakt rechtstreeks de veiligheid van de bewoners en vooral van de kinderen. Om een volwaardig gesprekspartner te kunnen zijn voor de Gemeente is het voor het bestuur van de Wijkraad Zuurland van groot belang om aan te kunnen tonen dat zij namens een grote achterban het woord in deze voeren.

Daarom verzoeken zij u met klem hen te laten weten wat uw mening is over de bovengenoemde drie punten en eventueel ook over andere zaken die het verkeer in de wijk betreffen. U kunt uw reactie laten horen via een mail naar de secretaris mevrouw S.Schuijtvlot (s.schuijtvlot@hetnet.nl) of via het contactformulier op de website (www.wijkraad-zuurland.nl)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant