Afbeelding
Foto: PR

Dezzel zoekt een nieuwe coach!

Actueel 329 keer gelezen

Spijkenisse - Dezzel is een herder van 1 jaar oud. Afgestaan, omdat de buren klaagden over zijn geblaf, hij woonde namelijk in de tuin vanaf kleine pup. Een tuin waar niet veel gebeurd, leidt tot verveling, zeker voor een jonge, sociale hond die prikkels nodig heeft en bezig gehouden moet worden. Dus elke beweging of geluid in de tuin was afleiding. Vogels jaagde hij ook weg, want tenslotte was het zijn tuin en is Dezzel erg gesteld op zijn privacy.

Dezzel heeft zijn voorkeur voor bepaalde mensen, maar als hij je eenmaal leuk vindt, is hij de beste vriend die je je maar kan wensen. Een nieuwe eigenaar moet hem opnieuw opvoeden, hem leren om niet zo tekeer te gaan tegen zijn soortgenoten, hem leren hoe hij moet spelen, hoe hij netjes aan de lijn kan lopen en hem leren hoe het leven buiten de tuin eruitziet.

Dezzel is op zoek naar een ervaren eigenaar met veel geduld, iemand die ervaring heeft met positieve training. Liefst met een grote tuin om lekker in te spelen en bij iemand die hem misschien wel willen leren dat in huis zijn en s' avonds in een mand voor de kachel liggen ook heel lekker is. Omdat Dezzel nogal kieskeurig is met nieuwe vrienden maken, zou hij het fijn vinden dat je een paar keer met hem komt wandelen zodat hij kan kijken of de klik er is en een mooie vriendschap kan groeien.

Heb je zin in een uitdaging? Stuur dan een e-mail naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl met informatie over jezelf, jouw woonsituatie, gezinssamenstelling en jouw verwachtingen. Wie weet kunnen zij dan een afspraak met jou maken. Bellen mag natuurlijk ook, telefoon 088-34 37 131, of kijk eens op de website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Asiel:

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel: 088-3437112
E-mail: spijkenisse@dierenopvang.com
Website: www.asielen-rijnmond.nl
Openingstijden: ma-za: 10:00-16:00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant