Jeffrey Duijnstee voorkwam met de 1-1 een nederlaag voor Brielle bij koploper SC Feyenoord. * Archieffoto: Wil van Balen.
Jeffrey Duijnstee voorkwam met de 1-1 een nederlaag voor Brielle bij koploper SC Feyenoord. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Rik Bakker

Brielle kan SC Feyenoord niet de eerste nederlaag bezorgen

Actueel 292 keer gelezen

Rotterdam – Brielle slaagde er afgelopen zaterdag in de inhaalwedstrijd bij SC Feyenoord niet in om de koploper de eerste competitienederlaag te bezorgen: 1-1. Te lang hikte de net als Feyenoord nog altijd ongeslagen ploeg van trainer Stanley Rieborn op het Rotterdamse sportcomplex Varkenoord tegen een kort na rust opgelopen 1-0 achterstand aan.

De in de week voor het duel van een beach soccer avontuur in Thailand terug gekeerde topscorer Jeffrey Duijnstee voorkwam vlak voor tijd de eerste nederlaag voor Brielle. Duinstee nivelleerde met zijn treffer de goal van rechtervleugelverdediger Matthew Jones, die de thuisclub met man en macht en bij tijd en wijle ook met minder sportieve handelingen naar het laatste fluitsignaal probeerde te loodsen.

Geel
Zo kreeg onder anderen trainer Raymond Frehe een gele kaart omdat hij in de slotfase de over de zijlijn verdwenen ballen niet snel genoeg terug in het spel bracht. De 1-1 op de valreep was terecht. Na de gelijkmaker kreeg Stevie Soares nog een uitgelezen mogelijkheid om Brielle op 1-2 te zetten, maar hij miste. Als Brielle de promotieplannen toch wil realiseren, is het aangewezen op de nacompetitie, maar daarin strijden straks 19 teams om slechts drie promotieplaatsen…

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant