Afbeelding
Foto: PR

Nicolette van Waart nieuwe gemeentesecretaris Brielle

Actueel 1.097 keer gelezen

Brielle - In de gemeente Brielle treedt Nicolette van Waart (59) per 1 mei a.s. aan als nieuwe gemeentesecretaris-algemeen directeur. Zij volgt Piet Schouten op die om gezondheidsredenen zijn functie vorig jaar heeft neergelegd.

Arjan Korthout, voormalig gemeentesecretaris van Maassluis, is al enige tijd als interim-gemeentesecretaris werkzaam in Brielle. Als gemeentesecretaris-algemeen directeur van Brielle zal Nicolette van Waart vanaf 1 januari 2019 tevens deel uit gaan maken van de directie van de Werkorganisatie Voorne, waarin de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne hun ambtelijke organisaties samenbrengen.

Nicolette van Waart was de afgelopen 18 jaar werkzaam voor de gemeente Doetinchem, de laatste 12 jaar in de functie van gemeentesecretaris-algemeen directeur. Daarvoor was zij hoofd Openbare Werken in de gemeente Gemert-Bakel en vervulde zij diverse functies in de gemeente Breda. Onder andere als voorzitter van het Directeuren Netwerk Achterhoek en lid van de Stuurgroep Intergemeentelijke Samenwerking Achterhoek heeft zij ruime ervaring met gemeentelijke samenwerking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant