Docent Yance Deflers van Taekwondo Voorne-Putten won brons op de open Duitse kampioenwschappen.
Docent Yance Deflers van Taekwondo Voorne-Putten won brons op de open Duitse kampioenwschappen. Foto: pr

Brons voor Yance Deflers van Taekwondo Voorne-Putten

Actueel 720 keer gelezen

Spijkenisse – Yance Deflers, trainer bij Taekondo Voorne-Putten, won afgelopen weekeinde twee bronzen medailles tijdens de German Open Taekwondo Poomsae-style in het Duitse Hamburg.

Deflers maakt deel uit van de Nederlandse Taekwondoselectie en wil zich graag plaatsen voor het WK dat later dit jaar in Taiwan wordt gehouden. Bij de teams 31+ maakte Deflers deel uit van de Nederlandse ploeg die beslag wist te leggen op het brons.

Individueel
In de categorie individueel was Yance Deflers ingedeeld in een grote en sterke poule. In de kwartfinale scoorde hij zodanig dat hij als nummer twee doorging naar de halve finale. Die kwam hij ook door, waardoor hij zich plaatste voor de finalepoule. Daarin werd hij uiteindelijk derde. Het eerstvolgende toernooi waaraan Deflers meedoet is over twee weken in België.

Districtskampioenschappen
Vorige week zaterdag was ook de wedstrijdploeg van Teakwondo Voorne-Putten met een eerste, een tweede en twee derde plaatsen al succesvol tijdens de open kampioenschappen van district West in Roelofarendsveen. Nieuwsgierig naar taekwondo? Kijk dan op taekwondovoorneputten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant