Afbeelding
Foto: PR

'Ma' van Hugo Borst volgend seizoen in BREStheater!

Actueel 593 keer gelezen

Brielle - We mogen het eindelijk verklappen! Met een heleboel plezier is bekend gemaakt dat de voorstelling MA van Hugo Borst, in het nieuwe theaterseizoen te zien is in Brielle.

Achter de schermen wordt er nog volop gewerkt aan de theaterprogrammering voor komend seizoen. Maar ze kunnen vast een klein tipje van de sluier oplichten. Een klein tipje, maar groots nieuws! De voorstelling 'Ma' is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Op vrijdag 16 november 2018 om 20.30 uur te zien in BREStheater. Kaarten zij vanaf nú verkrijgbaar via de website.

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling 'Ma' is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. De makers van 'LEEF!' en 'PAAZ' brengen met 'Ma' een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten én moederliefde worden vertolkt door Loek Peters. Deze geniale acteur is voornamelijk bekend van zijn rol in de hitserie Penoza.

Het aankomende theaterseizoen biedt uiteraard nog veel meer prachtige voorstellingen. Half mei wordt het gehele programma bekend gemaakt. Houdt u daarvoor de website www.brestheater.nl in de gaten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant