Stevie Soares scoorde drie keer voor Brielle en bracht zijn seizoenstotaal op 15 goals. * Archieffoto: Wil van Balen.
Stevie Soares scoorde drie keer voor Brielle en bracht zijn seizoenstotaal op 15 goals. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Brielle herstelt zich met 5-0 zege van dreun bij Kloetinge

Actueel 943 keer gelezen

Brielle – Natuurlijk stond het thuisduel van Brielle tegen Heerjansdam afgelopen zaterdag in het teken van de vraag hoe de ploeg van trainer Stanley Rieborn zich zou herstellen van de doffe dreun die Kloetinge de week ervoor met een 4-0 zege had uitgedeeld.

Het antwoord was simpel. Brielle pakte gewoon de draad weer op. De 5-0 zege op het eigen Geuzenpark doet vermoeden dat de eerste competitienederlaag die bij Kloetinge werd geleden, een incident was.

Periodetitel
Gevolg van die nederlaag was ech- ter wel, dat Brielle ondanks de tweede positie die het op de ranglijst van 1B inneemt, nog steeds verstoken is van een officiële prijs in deze competitie. SC Feyenoord en Koetinge pakten de eerste en de tweede periodetitel. De kans dat Brielle de nacompetitie om promotie mis zal lopen is echter minimaal. Met de huidige klassering gaat de vervangende periodetitel van SC Feyenoord, dat onweerstaanbaar op het kampioenschap afkoerst, naar de ploeg van 't Geuzenpark.

Hand
Na een moeizame eerste helft namen Stevie Soares en Jeffrey Duijnstee de thuisploeg bij de hand. Met respectievelijk drie (Soares) en twee (Duijnstee) treffers lieo Brielle na rust weg naar een toch weer indrukwekkende zege: 5-0.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant