Afbeelding
Foto: Liesbeth Speelman

Cadeautje voor Brielse vrijwilligers

Actueel 865 keer gelezen

Brielle – vrijwilligers krijgen over enige tijd als blijk van waardering voor hun inzet een bedrag van € 7,50 gestort op de klantenkaart Brielle. Zij moeten dan wel eerst zelf zo'n kaart aanschaffen.

Een van de uitkomsten van een enquête die werd gehouden onder vrijwilligers gaf aan dat er nauwelijks gebruik wordt gemaakt van de Nappas die zij op tot nu toe van de gemeente Brielle als cadeautje kregen voor hun inzet. Daarom is er na afweging van een aantal alternatieven besloten om over te stappen op een beloning via de klantenkaart van Brielle.

Een mooie geste voor de plaatselijke ondernemers vond VVD'er Jan Bark dit tijdens de maart-vergadering van de Commissie Samenleving. Bert van Ravenhorst (PvdA) wees hem er fijntjes op dat de pas is bedoeld voor de vrijwilligers. Een bedrag van € 7,50 vond hij vlees noch vis: dan kun je net zo goed niets geven. Liever kun je dat besteden aan contactavonden. Wethouder Wilbert Borgonjen verzekerde hem dat de vrijwilligersavonden blijven bestaan. De cadeaupas is alleen bedoeld als een blijk van waardering.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant