Brielle pakt draad weer op bij Nieuw Lekkerland | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Alexander van Dommelen opende de score voor Brielle in de uitwedstrijd bij Nieuw-Lekkerland. * Archieffoto: Wil van Balen.
Alexander van Dommelen opende de score voor Brielle in de uitwedstrijd bij Nieuw-Lekkerland. * Archieffoto: Wil van Balen. (Foto: Wil van Balen)

Brielle pakt draad weer op bij Nieuw Lekkerland

  •   32 keer gelezen   Actueel

Nieuw-Lekkerland – Met een 1-3 zege bij Nieuw-Lekkerland en het bereiken van de laatste vier in het bekertoernooi, pakte Brielle in de week na de zeperd tegen Bruse Boys (0-2 thuisnederlaag) de draad op overtuigende wijze weer op.

Waar zondagtweedeklasser VUC vorige week dinsdag in het bekertoernooi eigenlijk te zwak was om het Brielle moeilijk te maken, daar werd het duel bij subtopper Nieuw-Lekkerland met de nodige ongerustheid tegemoet gezien.

Geholpen
Maar enigszins geholpen door twee rode kaarten voor de thuisploeg in de slotfase van het duel, pakte Brielle drie punten en werd het gat met Nieuw-Lekkerland, de op papier grootste concurrent voor plek 2 in 1 B, vergroot. Zelfs als Nieuw-Lekkerland alle drie de duels die het op Brielle achterligt wint, behouden de bewoners van het Geuzenpark een voordelige marge van vier punten.

Machtig
Met een machtig afstandsschot dat vanaf een meter of dertig in de kruising van het doel ploefte, wees Alex van dommelen brielle afgelopen zaterdag de weg naar de winst. De thuisploeg kwam via Jeroen Wolff, die later in het duel direct rood zou krijgen, nog wel op 1-1, maar nog voor rust herstelde Djoemian Sarkam de voorsprong. Toen Wollf en Stefan Bitter (tweede gele kaart) er in de slofase af moesten, liep Brielle via Nuna Andrade Varela nog weg naar 1-3.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>