Jesper Lakerveld vierde zijn terugkeer van een schorsing met twee twee treffers. * Archieffoto: Wil van Balen.
Jesper Lakerveld vierde zijn terugkeer van een schorsing met twee twee treffers. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Vierpolders en Zwartewaal pakken de punten

Actueel 405 keer gelezen

Rotterdam - De 1-5 zege van Vierpolders op het ijzersterk aan de competitie begonnen BZCZuiderpark maakte meer indruk dan de 2-4 winst van Zwartewaal bij RDM, maar beide ploegen pakten de punten en blijven meedoen om de prijzen in de competitie van de vierde klasse G.

De weer van een schorsing terug gekeerde topscorer Jesper Lakerveld scoorde twee keer voor Vierpolders, dat door de zege en het verlies van Spartaan '20 nu alleen op de tweede plaats staat.

Nacompetitie
'Het uitzicht op nacompetitievoetbal om promotie is weer wat beter geworden,' concludeerde Vierpolders-trainer Paul Bestebreur na afloop. 'Dit duel was voor mij de bevestiging dat we een hele goede ploeg hebben. Op OVV staat dit seizoen geen maat, maar van alle andere concurrenten doen wij het momenteel het beste.' Ricardo Nijsen, Glenn Stoffers en Jelle Troost scoorden ook voor Vierpolders.

Strafschop
Mede doordat Ferry van der spuij een strafschop voor Zwartewaal onbenut liet, viel de zege van de ploeg van trainer Ron Klein bij het bescheiden geklasseerde RDM kleiner uit dan had gekund. Van der Spuij scoorde overigens wel (de 1-2), net als zijn ploeggenoten Dion van Gilst (0-1), Bart Rollof (1-3) en Janie van Esch (2-4).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant