Afbeelding
Foto: PR

Twee tributes dit weekend in 't Kont van het Paard

Actueel 294 keer gelezen

Brielle - Vrijdag 13 april word het weekend afgetrapt met de beste hits van Guns 'n Roses door de band "Appetite". Het optreden start omstreeks 22.30 uur. 

Appetite is opgericht op 14 mei 2013, nadat de band met Lars Stout, C. Stiletto, Michiel van Kruiningen, Casper van der Woord en George van Halderen voor het eerst compleet was. De naam "Appetite" kwam voort uit de drang om het 1e album van Guns N' Roses, Appetite for Destruction, volledig te coveren van begin tot einde. Appetite For Destruction is het eerste studio album van Guns 'N Roses en werd uitgebracht in 1987. Het album bevat klassiekers als 'Welcome to The Jungle', Nightrain en Sweet Child O' Mine. Appetite bestaat uit vijf rockers die weten hoe je een rockshow neerzet. Verwacht vette riffs, stampende drums en natuurlijke een stemgeluid dat ongelofelijk dichtbij de stem van Axl Rose komt.

Op zondag 15 april gaan ze verder terug in de tijd, dan zal de "Magical Mystery" band om 15.00 op het podium staan. Deze band zal ons terug brengen naar de beste hits van de beatles. The Beatles waren de baas in de jaren '60 en volgens velen ook lang daarna. De leden van The Magical Mystery Band denken er in ieder geval wel zo over! Sinds 2011 spannen deze vijf Beatlefreaks zich in om de prachtige muzikale erfenis van het kwartet uit Liverpool live neer te zetten. Geen pruiken of pakjes, maar wel een serieus goede muziek middag! De reis gaat van Kansas City tot Back in the USSR en ook de dames Penny Lane, Long Tall Sally en Lady Madonna zijn van de partij. Bekende radiohits en publiekslievelingen, singlehits en albumtracks: Magical Mystery Band speelt ze allemaal, tot op de noot nauwkeurig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant