Afbeelding

Benefietmiddag met 2 optredens in 't Kont van het Paard

Actueel 314 keer gelezen

Brielle - Op 29 april zal er in 't Kont van het Paard een gezellige benefietmiddag plaatsvinden voor team Dirk Muilenburg en Regina Muilenburg. Samen gaan zij als team 'Dirk & Regina' dit jaar voor de 7e keer naar de Alpe d'HuZes om een bijdrage te leveren aan dit geweldige doel. Hun missie blijft: 'Wanneer kleinkinderen aan opa of oma vragen wat kanker is, hopen wij dat wij kunnen zeggen "dat is een ziekte waar je pilletjes voor moet slikken, vroeger ging je hieraan dood!" En dan is hun missie geslaagd!

Onder het motto 'Samen trappen we ALS de wereld uit' gaan zij dit jaar voor de 'dubbel', want een week voor de de 'Alpe 'd HuZes 2018' doen zij ook mee aan de uitdaging om de Mont Ventoux te beklimmen om zo een bijdrage te leveren aan de verschrikkelijke ziekte ALS.

De optredens deze middag worden verzorgt door Willemijn de Boer en Peetman Wisse.

Willemijn de Boer (1996) is een singer-songwriter die Kleinkunst schrijft en zingt. Ze woont in Rotterdam en studeert voor Muzikant / Producer bij het Albeda College. Haar teksten gaan over haar leven als twintiger en zijn bijna allemaal autobiografisch, zonder blad voor de mond vertelt ze in haar nummers over hoe ze zich voelt en wat ze meemaakt, dit gaat meestal over stomme jongens.

Peetman Wisse uit Middelburg, speelt akoestische country en blues omlijst met verhalen. Naast eigen nummers brengt Peetman ook nummers van Johnny Cash, Hank Williams, Doc Watson en Elvis Presley.

De entree is €7,50 inclusief een kopje koffie/thee en is voor het goede doel. Aansluitend ook een uitgebreid buffet met o.a. saté en spare ribs voor €15,- waarvan ook € 2,50 ten goede komt aan beide doelen "ALS en Alpe d'HuZes 2018" van team 'Dirk en Regina'.

Reserveren voor deze middag en eventueel het buffet kan via 0181-416161. De deuren openen om 14.00 uur en de eerste artiest start omstreeks 15.00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant