Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Geslaagde eerste vrijwilligersmarkt in Brielle

Actueel 599 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag vond in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES de eerste vrijwilligersmarkt van Brielle plaats. Enthousiaste vertegenwoordigers van organisaties richtten een kraampje in om hun organisatie te presenteren.

Wilbert Borgonjen, aftredend wethouder van Brielle, verrichtte de aftrap en stelde de aanwezige organisaties voor. Deelnemende organisaties waren Molen 't Vliegend Hert, speelotheek De Raasdondertjes, stichting Ipse de Bruggen, Senioren Service Voorne-Putten, Zorgboerderij Op Aarde, Fijn je te zien, Careyn De Plantage en 't Akcent, Alzheimer trefpunt, de Wereldwinkel, Centrum Vrijwilligerswerk, stichting MEE en Catharinastichting Welzijn Ouderen.

Kinderen konden in het midden van de markt een leuk ballonnenfiguur laten vouwen, terwijl ouders en belangstellenden informatie konden krijgen bij de kramen. Tot slot is aan het eind van de markt uit ingeleverde strookjes de winnaar getrokken van het heerlijke chocoladepakket van het 'Doosje van Lobs'. De markt werd door zo'n 30 mensen bezocht en diverse organisaties hebben de namen genoteerd van eventueel toekomstige vrijwilligers.

In Brielle zijn al heel veel vrijwilligers actief en dragen ontzettend veel inwoners een steentje bij aan een prettige gemeente. Vrijwilligers zijn daarbij goud waard. Vrijwilligers zijn onmisbaar. Vrijwilligers ondersteunen en dragen veel ideeën en initiatieven in de samenleving.

Er zijn veel organisaties in Brielle die nog op zoek zijn naar vrijwilligers. Heeft u de vrijwilligersmarkt niet kunnen bezoeken, maar heeft u wel interesse en zin om vrijwilligerswerk te gaan doen? Neem dan eens een kijkje op www.centrumvrijwilligerswerk.nl/brielle of op www.fijnjetezien.nl

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant