Afbeelding
Foto: PR

Samen fietsen we kinderkanker de wereld uit!

Actueel 330 keer gelezen

Brielle - Wij hebben nog nooit samen 24 uur op de fiets gezeten. Wij hebben nog nooit 495 km op 1 dag gefietst en wij hebben nog nooit samen een bedrag van € 9.500 opgehaald. Toch is dat precies wat wij op zaterdag 2 en zondag 3 juni gaan doen! De tweede editie van 'Brielle voor Giro di KiKa'. Voor ons een unieke actie, omdat wij dit nog nooit samen hebben gedaan: 24 uur lang fietsen, 495 km in rondjes door Brielle. Met als doel: € 9.500,- voor Kika ophalen.

Een enorme en grensverleggende uitdaging voor ons. En dat doen wij niet zomaar, dat doen wij omdat wij ons in willen zetten voor een stichting met net zulke ambities. En wat is de ambitie van Kika? In 2025 geneest 95 procent van alle kinderen die lijden aan kanker. Een grote ambitie en daar houden wij van! Daarom verleggen wij op 2 en 3 juni onze grenzen. Maak jij samen met ons een statement voor kinderen kankervrij? Ja? Dan kun je ons helpen door ons te sponsoren, maar ook door met ons mee te fietsen. Het mag gedurende de hele rit of een van de sessie of deel daarvan. Fiets mee, zamel geld in of kom ons aanmoedigen want alle hulp is van harte welkom!

Samen fietsen we kinderkanker de wereld uit! Meedoen? Bezoek onze website http://briellevoorgirodikika.nl/ en geef je op of sponsor ons. Bedankt voor je inzet en hulp!

Bram Schot en Wim Fortuin

06-226 63 211

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant