Ricardo Nijsen (midden) en Jesper Lakerveld (rechts) scoorden voor Vierpolders. * Archieffoto: Wil van Balen.
Ricardo Nijsen (midden) en Jesper Lakerveld (rechts) scoorden voor Vierpolders. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Vierpolders: nog vier punten verwijderd van nacompetitie

Actueel 234 keer gelezen

Simonshaven - Door een degelijke 1-6 zege in de inhaalwedstrijd bij SV Simonshaven hield Vierpolders de tweede plaats in de vierde klasse G achter kampioen OVV stevig in handen.

De ploeg van trainer Paul Bestebreur heeft uit de resterende drie duels van de competitie nog maar vier punten nodig om zich te verzekeren van de titel 'best of the rest' en van nacompetitie om promotie.

Eerste nederlaag
'Daar gaan we voor,' sprak trainer Paul Bestebreur na afloop van de derby bij SV Simonshaven. 'Als we geen steken meer laten vallen, winnen we ook de derde periodetitel, maar dat gaat met OVV als eerstvolgende tegenstander nog een zwaar karwei worden. Natuurlijk gaan we ervoor om de kampioen in Oostvoorne de eerste nederlaag van dit seizoen toe te brengen, maar OVV zal er alles aan doen om de ongeslagen status tot het einde van de competitie vast te houden. Het belooft in ieder geval een mooie derby te worden, komende zaterdag.'

Vijf van de zes
Met respectievelijk drie en twee goals tekenden Ricardo Nijsen en Jesper Lakerveld voor vijf van de zes doelpunten die Vierpolders in Simonshaven maakte. Douwe Zijlstra completeerde de productie van de ploeg van Bestebreur, die aan een heel sterk seizoen bezig is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant