Afbeelding
Foto: John de Pater

Feestelijke seizoenspresentatie BREStheater

Actueel 403 keer gelezen

Brielle - Welke artiesten reizen er in seizoen 2018-2019 af naar Brielle? Welke bekende namen en welke nieuwe talenten doen BREStheater aan vanaf september? Ieder jaar, voor de zomer, presenteren de theaters hun nieuwe seizoensprogramma. Afgelopen zaterdag 12 mei was het zover in BREStheater: Vrienden kregen een voorproefje te zien van enkele talenten die volgend seizoen te zien zijn en het nieuwe programma werd online gezet op de site, zodat iedereen kan kijken wie vanaf september tot mei volgend jaar in het theater optreden.

Want naast bekende namen zoals onder andere Youp van 't Hek, Micha Wertheim en Patrick Laureij, komt er ieder seizoen ook een mooie dosis aan nieuw, veelbelovend talent naar BREStheater. Zoals Anne & Lisa, kersvers talent dat net Cum Laude is afgestudeerd van de Koningstheateracademie. Er staan u prachtige toneelvoorstellingen te wachten, waaronder Thomas, Sacha en Jos met een stuk dat is gebaseerd op een boek van Toon Tellegen. Uiteraard ook weer geweldige muziekvoorstellingen zoals The Legends met It's a Man's World en Iris Hond, de huispianiste van de Tiende van Tijl.

Maar er zijn ook voorstellingen die niet 1,2,3 in een hokje zijn te plaatsen, bijvoorbeeld 'Kuikens van Beton' van Zoutmus, absurdistisch muziekcabaret en Timon Krause met 'MINDGAMES'. Tijdens de preview gaf hij een voorproefje... Hij kan echt gedachten lezen! Max van den Burg presenteerde de avond en vertelde al iets over zijn show Paasbest, op 22 februari 2019 te bewonderen in BREStheater. Ook LAKSHMI was aanwezig! Het publiek was overdonderd door haar prachtige stemgeluid en LAKSHMI was vereerd dat haar foto de cover van de brochure siert! De zeer druk bezochte avond eindigde met een hapje en een drankje in de gezellige nieuwe foyer.

Ook benieuwd naar het nieuwe programma? Zaterdag is het programma online geplaatst op de website van het theater: www.brestheater.nl. Woensdag 23 mei valt de brochure als bijlage bij de Huis aan Huis krant bij iedereen op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee op de deurmat en kunt u heerlijk offline bladeren door het prachtige nieuwe theateraanbod. Op 25 mei vanaf 9 uur kan iedereen online kaarten bestellen voor theaterseizoen 2018-2019 en kunnen de bestelformulieren ingeleverd worden. Deze worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Fotografie: John de Pater

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant