Voorafgaand aan de derby waren er bloemen van Vierpolders voor de titel van OVV in de vierde klasse G. * Foto: Wil van Balen.
Voorafgaand aan de derby waren er bloemen van Vierpolders voor de titel van OVV in de vierde klasse G. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

OVV blijft ongeslagen na overwinning op Vierpolders

Actueel 264 keer gelezen

Oostvoorne – Het was een benauwde zege, maar door de 2-1 in de derby met Vierpolders bleef kampioen OVV afgelopen zaterdag ongeslagen in de vierde klasse G.

'Het ging een beetje moeizaam allemaal,' zag ook OVV-trainer Rob Vuik. 'De druk is er na het binnenhalen van de titel wel een beetje af. Maar als de ploeg dan even aanzet, zie je toch dat het wel goed komt.'

Prikkelend
Hoewel het een confrontatie tussen de nummer een en de nummer twee in 4G betrof, stond er weinig meer dan de eer en het prestige op het spel in de zonovergoten derby aan de Oostvoornse Zwartelaan. Voor beide ploegen zijn de kaarten al geschud. OVV is kampioen en Vierpolders is verzekerd van na- competitievoetbal. Voor de gasten was het idee om OVV de eerste seizoensnederlaag te bezorgen echter prikkelend genoeg om er vol tegenaan te gaan. 'Zoveel verschil in kracht tussen de teams is er nu ook weer niet,' vindt Vierpolders-trainer Paul Bestebreur. 'We speelden thuis ook gelijk en waren nu met de vrije schoppen van Glenn Stoffers en een droomkans voor Patrick Scheerhoorn ook dicht bij meer treffers.' Een goal van Jesper Lakerveld nivelleerde de voorsprong die OVV op dat moment had door een treffer van Pascal van Hulst. Toen OVV na de gelijkmaker een tandje bijzette, was de 2-1 van Timo Lemmens voor niemand een verrassing.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant