Afbeelding
Foto: PR

De "Raveons" in 't Kont van het Paard

Actueel 781 keer gelezen

Brielle - Op eerste pinksterdag zullen de "Raveons" optreden in 't Kont van het Paard. Daarmee zal dus een van de oudste bands in de regio weer op het podium staan. Om 15.00 uur zullen de jaren 60 klanken weer hoorbaar zijn.

In de jaren zestig waren de bandleden behoorlijk populair onder de Briellenaren en Hellevoeters. ''Het was altijd vol. We vielen ook goed bij de meisjes, maar dat wisten we toen nog niet. Achteraf hoorden we dat veel dames verliefd op ons waren'', vertelt bassist Ton van Eendeburg. Na vier jaar gingen ze allemaal hun eigen weg. Toen er in 2002 werd gevraagd of ze nog één keer samen wilden optreden, besloten ze de band te herenigen. ''Het was zo leuk, dat we nu nog steeds samen spelen. We oefenen iedere veertien dagen'', aldus gitarist Kees Jurgens. Ondanks de break heeft The Raveons nog een trouwe aanhang. Van Eendenburg: ''Het is voor veel mensen een soort reünie. Je komt bij elk optreden weer oude bekende tegen.''

Het optreden start om 15.00 uur in 't Kont van het Paard aan de kaatsbaan 1 in de historische vesting van Brielle. De toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant