Afbeelding
Foto: PR

Voorbereidingen 36ste editie JWT weer in volle gang

Actueel 281 keer gelezen

Brielle - Het is bijna weer zover! Op maandag 13 augustus 2018 zal de 36ste editie van de Jeugd Wielertour Brielle weer van start gaan. De stoet van 200 kinderen zal dan weer 6 dagen lang over de eilanden trekken. Sport en spel staan altijd centraal bij de Jeugd Wielertour. Met man en macht wordt er gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en dat valt nog niet mee.

Het programma staat al vast. Sportiviteit, spellen en toch ook wel cultuur komen weer ruimschoots aan bod in verschillende competitieve klassementen. Zo zullen ze een bezoek brengen aan het Ramtorenschip "De Buffel" in Hellevoetsluis. Zwemmen in Stellendam en de negenkamp zijn ook onderdeel van het programma. En natuurlijk zal de playbackshow in de "DukdalfBres" op donderdag ook niet ontbreken. Zaterdag zullen ze zich tonen aan het Brielse publiek met al de versierde fietsen, waarna tijdens de grote finale, alle prijzen worden uitgereikt en de Jeugd Wielertour feestelijk zal worden afgesloten.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus heb je ook zin om mee te doen als deelnemer? Stuur dan even een mailtje naar Giny Pouwels, giny-JWT@outlook.com.

Als u als ouder, opa, oma, oudere broer of zus denkt: "Het lijkt me best leuk om te helpen." Er is altijd behoefte aan vrijwilligers, zoals groepsleiding of verkeersbegeleiding. Interesse? Neem dan contact op met de secretaris, Giny Pouwels giny-JWT@outlook.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant