Afbeelding
Foto: PR

Meester Daan neemt afscheid van "Techno+groep"

Actueel 486 keer gelezen

Brielle - Wist u dat er aan het Gooteplein de afgelopen 3 jaar een heel bijzonder en geslaagd project gedraaid heeft? Elke donderdagmiddag werd er namelijk in een "Techno+groep", onder de deskundige leiding van meester Daan en juf Bianca, (én in de eerste 2 jaren óók door juf Elly) gewerkt aan allerlei technische thema's en projecten.

Vanuit het concept "onderzoekend en ontdekkend leren" leerden de kinderen van alles over bijvoorbeeld het licht, chemische reacties, zintuigen en de onderwaterwereld. Er werden proefjes gedaan, onderzoeksvragen opgelost, presentaties gemaakt en ook kwamen er techniekkisten en moeilijke spellen voorbij.

Dit project was zo uniek omdat de kinderen die in deze "Techno+groep" zaten, afkomstig waren van alle drie de basisscholen op het plein. Door de krachten te bundelen en samenwerking te zoeken, is er iets heel moois en waardevols tot stand gekomen. Hier zijn de teams van de St. Leonardus, De Branding en Het Anker erg trots op!

Afgelopen donderdag was alweer de laatste les van dit seizoen. Wat hen een beetje triest maakt, is dat het de laatste les was van meester Daan… De scholen zijn hem heel dankbaar voor alles wat hij heeft opgezet om de groep tot een succes te maken!

Ze zijn blij dat juf Bianca wel door zal gaan als leidster van de "Techno+groep" maar u begrijpt misschien dat ze héél dringend op zoek zijn naar iemand die dit sámen met haar kan doen. Misschien dat u bij het lezen van dit stukje denkt: Dat is iets voor mij! Of misschien weet u iemand die het leuk zou vinden om van oktober tot juni elke donderdagmiddag met kinderen en techniek bezig te zijn? Belt u dan naar één van de drie scholen of mailt u naar….

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant