De trotse jeugdjudoka's met hun certificaten
De trotse jeugdjudoka's met hun certificaten Foto: PR

Budomarathon, met Kika als grote winnaar!

Actueel 273 keer gelezen

Vierpolders - Zaterdag 2 juni deden 4 jeugdjudoka's van sportstichting Je eigen Pad samen met judoka's van ander judoclubs mee aan de Budomarathon voor Kika in Dordrecht.

De kinderen, die door familie, kennissen en buren gesponsord werden, hebben 5 uur lang les gekregen in Kobudo, aikibudo, judo grondtechnieken, karate en judospel. Na ieder uur was er een hele korte pauze waarin iedereen iets kon eten/drinken en dan ging de volgende les alweer van start.

Het was een lange dag en op het laatst waren er ook wel wat vermoeidheidstekenen zichtbaar bij vooral de jongste deelnemers. Maar uiteindelijk bleek dat iedereen toch over genoeg doorzettingsvermogen beschikte om het tot het einde vol te houden.

Dat werd dan ook beloond met een heus certificaat, en enkele cadeautjes gesponsord door de Judo Bond Nederland en Kika. Ze zijn in ieder geval ontzettend trots op Sven, Naomy, Mark en Jorim die mee gedaan hebben aan deze mooie activiteit.

Maar de uiteindelijke winnaar was KIKA waar deze budomarathon voor was opgezet, het opgehaalde bedrag is ruim tweeduizend euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant