De eigenaren Robin en Nienke Klok voor hun nieuwe pannenkoekenrestaurant Klokshuys (Foto: Jos Uijtdehaage)
De eigenaren Robin en Nienke Klok voor hun nieuwe pannenkoekenrestaurant Klokshuys (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Nieuw restaurant Klokshuys opent de deuren

Actueel 4.957 keer gelezen

Brielle/Vierpolders - Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Brielle heeft weer een pannenkoeken restaurant! De deuren van het nieuwe pannenkoekenrestaurant Klokshuys, dat te vinden is naast Landwinkel Klok aan de Groene Kruisweg 8a, gingen vanaf 10:30 open en iedereen was van harte welkom.

Het gebouw is op duurzame wijze gebouwd. Zo bestaat het dak grotendeels uit zonnepanelen, zal er geen gas gebruikt worden voor verwarming of in de keuken en zal het restaurant verwarmd worden door een moderne pellet kachel en een warmtepomp. Tijdens de proefdagen van de afgelopen weken is er heel veel geleerd en heeft het team ervaring op kunnen doen. Klokshuys is open op woensdag t/m zondag vanaf 10:30, op maandag en dinsdag is Klokshuys gesloten.

Ook het Blotevoetenpad is inmiddels toegankelijk, hoewel dit nog wel verder zal worden ingericht in het najaar. Het is al wel heel leuk om het eerste deel van het pad te lopen. Een blotevoetenpad is speciaal aangelegd om op blote voeten door de natuur te lopen. Lopen op blote voeten is heerlijk, bevrijdend, een gezonde en speelse manier van natuurbeleving. Leuk voor kleine en grote kinderen. In het restaurant zijn ook vele leuke kinderactiviteiten. Reserveren: 0181301025 of 0687844402.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant