De huidige waarnemend burgemeester is een van de sollicitanten.
De huidige waarnemend burgemeester is een van de sollicitanten. Foto: PR

Burgemeester Gregor Rensen blogt: 'Brielle non stop city'

Actueel 459 keer gelezen

Brielle - Burgemeester Gregor Rensen ging 9 dagen op vakantie naar Israël en komt tot de ontdekking dat hij daardoor een overvloed aan activiteiten in Brielle gemist heeft.

In zijn blog somt hij op: de intocht van de Avondwandelvierdaagse in Zwartewaal, de aftrap van de 50ste sportweek in Vierpolders, de Brielse sportclubs die zich plaatsten zich voor de volgende ronde van de promotieduels, Ladies Night, het vierde Bierfestival in ons beroemde 't Kont van het Paard en tot slot Wim Fortuin en Bram Schot die zich zich met een hele hoop ondersteuners gedurende 24 uur een slag in de rondte fietsten voor Kika. Tel Aviv, de jonge, dynamische stad waar hij tijdens de vakantie was, noemt zich zelf "non-stop city". Maar Brielle kan er ook wat van, concludeert hij. Al is het gelukkig allemaal iets kleinschaliger: 'non-stop city Brielle', het klinkt niet eens zo veel overdreven.

Minder vrolijk werd de burgemeester van andere zaken, zoals een ernstig geweldsincident in het weekend, waarbij aanhoudingen zijn verricht door de politie. Voor het volledige blog: zie www.brielle.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant