Afbeelding
Foto: PR

Bijzondere opening Bewust Voorne-Putten Festival

Actueel 982 keer gelezen

Brielle - Zondag aanstaande (1 juli) vindt het Bewust Voorne-Putten Festival plaats op het Ravelijn (de Brielsche aap) te Brielle. De aftrap van het festival om 11.00 uur is een mini-concert door Arianne en Richard Oostra van OXYGEN – Healing by Music uit Rozenburg.

Op reizen over de hele wereld leerden zij allerlei instrumenten kennen en bespelen. Vanuit het net voltooide openluchttheater op het eiland zullen zij o.a. de fluit, udu, kaval, didgeridoo, kaval en handpan laten horen. Ze verzorgen na de opening in een eigen tent elk uur een 'klankbad', waarbij de nieuwsgierige bezoeker van het festival zichzelf kunnen laten onderdompelen in klank en trilling.

Elders op het eiland kan de bezoeker tot 17.00 uur bij meer dan dertig deelnemers terecht voor korte consulten, verschillende soorten massages, stresscounseling, reiki en meer. Daarnaast zijn er op twee workshopvelden gratis workshops yoga, tai chi, meditatie, pilates, buikdans en meer.

Let op: de Brielsche aap is nog in aanbouw als het festival plaats vindt. Het is zichtbaar dat er nog veel gedaan moet worden, maar de fijne sfeer is er al. De catering van dit festival zal daarom bijvoorbeeld verzorgd worden (door de Brielsche aap zelf) vanuit een kleine, gezellige foodtruck.

Locatie: de Brielsche aap, Kaaisingel Brielle (eilandje bij de Jumbo)
Tijd: 11.00 – 17.00 uur. Entree: €3 volwassenen / €1 kind
Info: www.bewustvoorneputten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant