Eerste filmtitels zijn bekend! | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl

Eerste filmtitels zijn bekend!

  •   54 keer gelezen   Actueel

Brielle - Ook in het nieuwe seizoen kun je bij BREStheater naast mooie voorstellingen óók terecht voor prachtige filmhuisfilms. Op zondagavonden om 19.30 uur voor maar € 5,00 om de hoek naar de film! De eerste paar titels zijn nu bekend!

Ook aan de jeugd is uiteraard gedacht. Middenin de herfstvakantie vertonen we de heerlijke familiefilm 'Dikkertje Dap'. Een kinderkaartje kost maar € 2,50!

The Florida Project 14 oktober 2018 19.30 uur
Een Amerikaanse film uit 2017, geregisseerd door Sean Baker. Willem Dafoe speelt één van de hoofdrollen. De zesjarige Moonee brengt de zomer door samen met haar jeugdige moeder Halley in een motel in Kissimmee Florida. Terwijl het meisje samen met haar vrienden Scooty, Dicky en Jancey een vrolijke tijd vol avonturen en verwondering doorbrengt, hebben de ouders van de kinderen een veel minder rooskleurig bestaan. Halley heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen en probeert op allerlei manieren iets bij te verdienen. Omdat ze zelf eigenlijk nog maar een twintiger is, lukt het opvoeden van haar kind niet zo goed, en houdt de conciërge van het gebouw meer een oogje in het zeil. Toch kan dit de aandacht van de kinderbescherming niet weghouden.

The Leisure Seeker 18 november 2018 19.30 uur
Een Italiaans-Franse film van Paolo Virzi uit 2017. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Michael Zadoorian.

John en Ella Spencer hebben al ruim vijftig jaar een gelukkig huwelijksleven. Op een morgen vertrekt het bejaarde koppel stiekem op een laatste plezierreis zonder dat ze hun volwassen kinderen op de hoogte hebben gebracht. Ze gaan ervandoor in hun oude vertrouwde kampeerauto, die ze 'The Leisure Seeker' hebben gedoopt. Onderweg herbeleven ze hun passie voor het leven en voor elkaar tijdens een reis vol emotie en verrassingen.

The Shape of Water 10 februari 2019 19.30 uur
Een Amerikaanse fantasyfilm uit 2017 geregisseerd door Guillermo del Toro. Tijdens de Koude Oorlog begin jaren 1960 mag Elisa, die niet kan spreken, dankzij haar collega Zelda als schoonmaakster werken in een overheidslaboratorium. Daar ontdekt ze een mysterieus amfibisch wezen dat in een watertank leeft. De eenzame Elisa raakt bevriend met het wezen en wil het bevrijden wanneer blijkt dat haar werkgever Strickland experimenten wil uitvoeren op het wezen.

Dikkertje Dap, alle leeftijden woensdag 24 oktober 2018
Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden.

Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen. Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.

BRESfilm is een samenwerking tussen BREStheater en de Biblitheek Zuid-Hollandse Delta in het kader van Sport- en Cultuurhuis Brielle.

Kijk voor de volledige agenda op www.brestheater.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>