Afbeelding
Foto: Pixabay

Bekendmaking Leidraad windenergie

Actueel 304 keer gelezen

Brielle - Burgemeester en wethouders van Brielle maken bekend dat, ingevolge de Algemene inspraakverordening gemeente Brielle vanaf 4 juli 2018 tot en met 1 augustus 2018 ter inzage ligt: de concept Leidraad windenergie.

In de Leidraad  windenergie staan de uitgangspunten en randvoorwaarden die de gezamenlijke gemeenten op Voorne-Putten hanteren bij het beoordelen van plannen met betrekking tot windenergie. Daarnaast biedt de Leidraad bewoners, bedrijven en marktpartijen duidelijkheid over de mogelijkheden om concrete plannen in te dienen bij een van de gemeenten. Ook biedt het, naast het wettelijk kader, een afwegingskader dat wordt gehanteerd bij de beoordeling van aanvragen voor het plaatsen van de windturbines.

De concept Leidraad ligt ter inzage in de leeskamer op het stadskantoor aan het Slagveld 36 te Brielle. De concept leidraad is tevens in te zien op de website onder Milieu > Routekaart Duurzaam Voorne-Putten. 

U kunt tijdens de periode dat de leidraad ter inzage ligt uw reacties sturen naar mevrouw Roskam ga.roskam@brielle.nl onder vermelding van 'reactie Leidraad windenergie'. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant