Afbeelding
Foto: PR

Nóg een extra voorstelling en zomersluiting BREStheater

Actueel 258 keer gelezen

Brielle - Er is nóg een extra voorstelling toegevoegd aan de programmering. Naast een extra masterclass van Guido Weijers op 1 mei 2019, komen Patrick Nederkoorn en Jan Beuving op donderdag 28 februari 2019 met een inspeelvoorstelling 'Leuker kunnen we het niet maken' naar BREStheater in Brielle.

Jan Beuving en Patrick Nederkoorn staan zelf al met twee hilarische shows in BREStheater, maar ze bundelen ook nog eens hun krachten in 'Leuker kunnen we het niet maken' (inderdaad het onderwerp is de Belastingdienst…).

In deze voorstelling duiken de heren voor u in de kleinste letters en de grootste valkuilen van onze belastingdienst, maar leggen ook de liefde bloot achter al die bureaucratie. Dé voorstelling met toegevoegde waarde! Hoeveel soorten belasting zijn er? Wie likte eigenlijk al die blauwe enveloppen dicht? En kunnen we het écht niet leuker maken? Beide heren werden genomineerd voor de Neerlands Hoop 2017. Tijdens de aangiftemaanden maken zij dit uitstapje met zijn tweeën voor een selecte groep theaters, waaronder dus BREStheater. Bestel uw kaarten via www.brestheater.nl

Theaterkassa gesloten!

De temperaturen zijn er nu al naar, de vakantie komt er aan! Ook in het theater gaan zij genieten van een welverdiende zomervakantie. Even uitrusten en opladen voor een geweldig nieuw seizoen! In de zomervakantie is de theaterkassa gesloten van 14 juli t/m 28 augustus. Uiteraard kunnen er wel altijd kaarten besteld worden via de website. U kunt ook een email sturen; deze wordt wekelijks gelezen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant