Het team van Kine heeft veel plezier en passie voor de mode en staat met alles voor u klaar, zodat u uw inkopen niet via Internet hoeft te doen! Help elkaar, koop Brielse Waar! (Foto: Jos Uijtdehaage)
Het team van Kine heeft veel plezier en passie voor de mode en staat met alles voor u klaar, zodat u uw inkopen niet via Internet hoeft te doen! Help elkaar, koop Brielse Waar! (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Kine Mode geheel in Italiaanse sferen

Actueel 522 keer gelezen

Brielle - Ondanks het bijgeloof van de eigenaresse van Kine Mode, Jacqueline Paulussen, was vrijdag de 13e een zonovergoten en super geslaagde dag! De Italiaanse sferen voerden de boventoon deze zeer geslaagde middag. Zowel binnen als buiten had Jacqueline weer flink uitgepakt.

Tussen de kleuren van de Italiaanse vlag konden de dames heerlijk shoppen en van het zonnetje genieten. Tijdens het shoppen zong Graziella de mooiste Italiaanse aria's, wat de dames tot tranen toe raakte! Monique zorgde samen met Ingrid voor de hapjes en de drankjes. De pizza, limoncello en de heerlijke ijsjes konden natuurlijk op deze dag ook niet ontbreken! Karin en Juanita showden de najaarscollectie 2018/2019, met als thema spelende katten in mooie en warme kleuren, gecombineerd met de juiste accessoires. Een dag om met plezier op terug te kijken!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant