Geniet langer van uw kaarten of foto's met een fotostandaard van de Wereldwinkel
Geniet langer van uw kaarten of foto's met een fotostandaard van de Wereldwinkel Foto: pr

Doe meer met foto's en kaarten van de Wereldwinkel

Actueel 255 keer gelezen

Brielle - Ongetwijfeld ontvangt u deze zomer wel een keer een fraaie vakantiekaart. Of misschien kreeg u onlangs een leuke foto van een pasgeborene, een mooie verjaardagskaart of zomaar een lief kaartje van iemand die aan u denkt.

Dan is het toch zonde dat zo'n mooie foto of kaart ergens verdwijnt tussen de kranten of in een laatje? Geniet er langer van met een fotostandaard van de Wereldwinkel, Voorstraat 73 te Brielle.

Beeldhouwers in Kenya maken zo'n standaard van kisii zeepsteen in de vorm van prachtige (dier)figuren in heldere kleuren. Vooral de standaards in de vorm van een neushoorn (symbool van kracht en vastberadenheid) of olifant (symbool voor geluk) zijn erg gewild. Maar voor wie een andere vorm zoekt: die zijn er ook.

Daarnaast heeft de Wereldwinkel fraaie wenskaarten om mensen blij mee te maken. Want zeg nou zelf: zo'n mooie kaart, die je ook nog eens ergens neer kunt zetten, is toch heel wat persoonlijker dan een kaartje per mail? Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

Op zaterdag 11 augustus vanaf 11 uur staan er tevens enkele medewerksters van de Wereldwinkel met een kraam op de gezellige streekwarenmarkt op het terrein van Openluchtmuseum "De Duinhuisjes" bij de Tenellaplas in Rockanje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant