Op de zaterdagmiddag en zondagmiddag is er altijd wel een modelvliegtuig of helikopter aanwezig die je kan bewonderen
Op de zaterdagmiddag en zondagmiddag is er altijd wel een modelvliegtuig of helikopter aanwezig die je kan bewonderen Foto: pr

Modelvliegclub V-P aanwezig tijdens Bruisend Brielle

Actueel 270 keer gelezen

Brielle - Modelvliegclub Voorne-Putten demonstreert al een aantal jaren de mooie modelvliegsport op het Bleijkersbolwerk tijdens Bruisend Brielle. MVCVP Voorne Putten, gevestigd tussen Heenvliet en Zwartewaal, is een modelvliegvereniging met ervaren modelvliegers.

Maar ook als u nieuw bent in deze fascinerende tak van sport, kunt u bij hen prima terecht. Er is veel ervaring binnen de club en er is altijd iemand die u kan helpen en adviseren bij de aanschaf van spullen en het bouwen van modelvliegtuigen en helikopters.

Tevens beschikt deze modelvliegclub over vlieginstructeurs die u op een veilige manier leren omgaan en vliegen met een modelvliegtuig en/of modelhelikopter.

Op de zaterdagmiddag en zondagmiddag is er altijd wel een modelvliegtuig of helikopter aanwezig waarmee men even onder begeleiding van een ervaren instructeur, kennis kan maken met het modelvliegen. Ook kan men bij MVCVP een modelvliegbrevet-A behalen. Hun prachtige terrein, voorzien van een nieuw clubhuis, biedt de gelegenheid voor het vliegen met gemotoriseerde vliegtuigen en helikopters als wel elektra. Meer info en adres gegevens vind je op: http://www.mvc-voorneputten.nl

Of kom op 25 augustus gezellig kijken bij de demonstraties of de stand op de Turfkade.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant