Afbeelding
Foto: pr

Verzoekjes en stand-up comedy in 't Kont van het Paard

Actueel 317 keer gelezen

Brielle - Op vrijdagavond 24 augustus 22.30 uur zal Anton Arema, bekend als o.a. Easy Live, optreden. In 1990 studeerde Anton af als klassiek gitarist aan het conservatorium. Hij ontwikkelde zich vervolgens op de elektrische gitaar in blues- en rockbands, legde zich toe op het bespelen van basgitaar, drums en toetsen en rondde in 1994 zijn tweede conservatoriumstudie af als popdocent/workshopleider.

In die functie is hij alweer ruim 20 jaar werkzaam bij de SKVR te Rotterdam. Tevens was hij muziektheorie-docent aan de Zadkine-popacademie in Rotterdam en gaf hoofdvak gitaarlessen aan de Fontys Rockacademie in Tilburg. In 2013 lanceert hij het initiatief Popschool Portland. Hij zingt en speelt in verschillende bands. Onder de noemer Easy Live speelt Anton Arema in een avondvullende show met al u verzoekjes, songs van Beatles tot Bruno Mars. De optredens van Easy Live zijn nooit hetzelfde, maar wel altijd een feest van herkenning. Gitaar klaar, piano klaar, stembanden klaar! Roept u maar!

Op zondagmiddag is het tijd om het weekend met een lach af te sluiten. Kom binnen bij 't Kont van 't Paard voor een middag vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een knotsgekke Live Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians. In een knusse cafésetting wisselen ruim vijf tot acht verse talenten en profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende show met diverse karakters en types.

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Brielle bespelen... De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door hun MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je meteen in de stemming.

De aangekondigde namen zijn: Bert Kleijweg, Dagmara Wilschut, Jolien van Koeveringe, Debora Fernald, Mike Doulis, Thijs vd Sande een Henk Doedens. Maar de line-up is steeds in beweging dus je weet nooit wie er op bezoek komt in De Kont van 't Paard....Surprise!!!

Allebei de evenementen zijn gratis toegankelijk, de vrijdag avond start omstreeks 22.30 uur en de comedymiddag start om 15.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant