Lizzy V, die eind november een avondvullend theater optreden heeft in BREStheater, was ook op Bruisend Brielle
Lizzy V, die eind november een avondvullend theater optreden heeft in BREStheater, was ook op Bruisend Brielle Foto: Jos Uijtdehaage

Bruisend Brielle een succes ondanks wisselvallig weer

Actueel 650 keer gelezen

Brielle - Na zoveel hele warme dagen, was het misschien een klein beetje zuur dat Bruisend Brielle afgelopen zaterdag niet helemaal droog verliep. Wie echter de binnenstad heeft bezocht, kwam tot de conclusie dat het de bezoekers helemaal niet deerde. Want ondanks de buitjes was het gewoon een uitermate geslaagde dag met heel veel gezelligheid.

De historische schepen, de maritieme ambachten, de optredens van shantykoor de Spuigasten en de vele andere activiteiten aan en in de haven trokken bezoekers genoeg om dit jaarlijkse evenement toch te laten slagen. Ook was het wisselvallige weer geen reden voor 24 mooie oldtimers om niet naar Brielle te komen. Een deskundige jury bestaande uit wethouder van der Kooi, oldtimer expert Tjeerd Hage en Leo Thiel hebben alle auto's beoordeeld. De 1e prijs is gewonnen door Robert Noteboom, 2e prijs ging naar John van Pelt en de 3e prijs was voor Frans Bakker.

Verder waren er presentaties van de culturele verenigingen, de woon informatiebeurs, een duurzame markt, muziek op straat, nostalgische machines, streekproducten, muziek en kunst in de kerken, sport & spel en nog veel meer verrassende onderdelen, zoals onder andere wellness.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant