Claudio Santos Silva tekende voor de 1-1 van Brielle tegen Meeuwenplaat. * Archieffoto: Wil van Balen.

Ook tegen Meeuwenplaat geen bekerwinst voor Brielle

Actueel 286 keer gelezen

Brielle – Na het 4-4 gelijkspel tegen Oostkapelle kon Brielle vorige week donderdagavond op bezoek bij Meeuwenplaat opnieuw niet tot winst komen. Tegen de zondagtweedeklasser uit Hoogvliet bleef de ploeg van trainer Stanley Rieborn, die zonder Jeffrey Duijnstee aantrad, op 1-1 steken.

En opnieuw ontsnapte Brielle, want in de slotfase moest keeper Michel Lieshout vol aan de bak om de vrij voor hem verschenen Hoogvlietse topscorer Yoeri Rombouts het scoren te beletten. Winnen van Hellevoetsluis is komende zaterdag nu een absolute vereiste om het leven van Brielle in het bekertoernooi, waarin vorig seizoen nog de halve finale werd bereikt, te verlengen. In Hoogvliet kwam Brielle ondanks een overwicht bij de eerste de beste uitval van de thuisclub op achterstand, maar nog voor rust zorgde Claudio Santos Silva voor de gelijkmaker: 1-1.

Overwicht
In de tweede helft stichtte alleen Michael van Dommelen met een schot op de paal nog gevaar namens de bezoekers. Komende zaterdag speelt Brielle tegen Hellevoetsluis.