Louise Korthals komt naar BREStheater met het avondvullend programma
Louise Korthals komt naar BREStheater met het avondvullend programma "Alles is er" Foto: Astrid Verhoef

Eerste avondvoorstelling van het nieuwe seizoen

Actueel 163 keer gelezen

Brielle - Eindelijk is het zover; het nieuwe seizoen van BREStheater gaat van start. Uiteraard houden wij van de zomer maar we vinden het ook heerlijk om weer in het pluche van de theaterstoelen te kunnen neerploffen en te genieten van al het moois dat we de komende maanden te bieden hebben.

De allereerste avondvoorstelling van theaterseizoen 2018-2019 is de try out van Louise Korthals; 'Alles is er'. In 'Alles is er' gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet? Zaterdag 22 september om 20.30 uur

En er is dit najaar nog veel meer te beleven in BREStheater! Het volledige programma van dit seizoen staat op www.brestheater.nl. Hier kunt u ook 24/7 kaarten bestellen. De theaterkassa is open op woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur en op vrijdag van 14.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.

Wilt u liever offline bladeren door het aanbod? Kom dan naar Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES en haal de gratis theaterbrochure op!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant