Jesper Lakerveld (midden) scoorde voor Vierpolders in het bekerduel met Stellendam. * Archieffoto: Wil van Balen.
Jesper Lakerveld (midden) scoorde voor Vierpolders in het bekerduel met Stellendam. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Twee bekerzeges zijn niet genoeg voor Vierpolders

Actueel 286 keer gelezen

Vierpolders - Vierpolders versloeg afgelopen zaterdag in de derde en laatste poulewedstrijd in ronde een van het bekertoernooi Stellendam met 2-0. Dat was echter niet genoeg voor de ploeg van trainer Paul Bestebreur om door te gaan naar de volgende ronde.

MVV '27, dat de week ervoor diep in blessuretijd nog met een 1-2 zege op Vierpolders aan de haal ging, klopte NBSVV, eerder ook al verslagen door Vierpolders en kwam daarmee op 9 punten uit drie duels. Vierpolders moet genoegen nemen met zes punten en de tweede plaats in de poule. ,,Jammer,'' vond Paul Bestebreur na afloop van het bekerduel tegen Stellendam. ,,Maar misschien is het wel zo goed dat we ons nu volledig op de competitie kunnen concentreren. We debuteren voor het eerst in ons bestaan op derde klasse-niveau en we gaan er alles aan doen om dat debuut met een zo goed mogelijk resultaat af te sluiten. Vierpolders heeft er heel lang over gedaan om uit de vierde klasse weg te komen. Het is niet de bedoeling om er dan binnen een seizoen alweer in terug te keren.'' Jesper Lakerveld en Glenn Stoffers zorgden voor de goals van Vierpolders in het duel met Stellendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant