Brielle's Got Fashion werd geopend door vier modellen, gekleed in ontwerpen waarbij gebruik werd gemaakt van verse bloemen
Brielle's Got Fashion werd geopend door vier modellen, gekleed in ontwerpen waarbij gebruik werd gemaakt van verse bloemen Foto: JosUijtdehaage

Brielle's Got Fashion: een heerlijk avondje uit!

Actueel 604 keer gelezen

Brielle - Terwijl in de kerk de repetities en voorbereidingen nog in volle gang waren, vormde zich buiten, ruim een uur voor het begin, al een behoorlijke rij. Vanzelfsprekend ontbrak het glaasje prosecco of fris bij binnenkomst niet.

Brielle's Got Fashion werd geopend door vier modellen, gekleed in ontwerpen waarbij gebruik werd gemaakt van verse bloemen in kleuren die prachtig op elkaar waren afgestemd. De twee trotse kleedsters van het tuincentrum die deze jurken hebben gemaakt, liepen de laatste ronde over de catwalk mee en kregen een warm applaus. Suzanne Mulder praatte de avond op energieke wijze aan elkaar, waardoor de avond lekker vlot en soepel verliep.

Met ruim dertig modewinkels en andere branches die meededen, was er geen tijd om je te vervelen. Op de catwalk werden naast alle trends op het gebied van fashion, ook zonnebrillen en brillen geshowd. Met tussendoor een wervelende demonstratie van Zumba fitness, stal de sportschool ook nog even de show. Een geestig en muzikaal optreden van de Flamingo's, die Brielle uitbundig bezongen, was de aanloop naar de pauze. Naast een rondje bitterballen en kaas- en worsthapjes, stonden er maar liefst vijf plaatselijke ondernemers klaar met koffie, vers gezette thee, frisdranken en speciaal bier, ijsjes en natuurlijk wijn. Kortom een heerlijk avondje uit!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant