Afbeelding
Uw lokale ondernemer

Mulder Dieren- en Ruitersportspeciaalzaak

Actueel 488 keer gelezen

Mulder, een zaak van vertrouwen!

Rockanje – Rick en Marrie Mulder begonnen al weer 23 jaar geleden met hun dierenspeciaalzaak aan de Dorpsweg. Enkele jaren daarna werd de winkel uitgebreid en al weer geruime tijd is er ook een ruitersportafdeling. Voor een goed en vooral deskundig advies, bent u bij hen aan het juiste adres!

Nieuw in het assortiment is de uitbreiding van het paardenvoer. "We verkochten al paardenvoer van het merk Cavalor, maar we hebben er sinds kort veel meer bij", vertelt Rick. "Zo verkopen we nu dus ook paardenvoer van de bekende merken Hartog en Pavo. Overigens hebben we ook sinds kort schapenvoer, geitenvoer en kippenvoer in grote balen. We hebben speciaal voor deze aanvulling een herindeling gemaakt, dus ook alle zakken liggen in de winkel." Specialisme "Wat ons onderscheidt, is denk ik wel ons specialisme", zegt Rick. "We zijn allemaal gediplomeerd en hebben dus veel meer kennis van bijvoorbeeld hondenvoer, kattenvoer en ook paardenvoer. Klanten kunnen bij ons dus ook terecht om niet alleen iets te kopen, maar ook voor een goed advies. We werken dan ook meer op kwaliteit dan op kwantiteit."

Merken
"Belangrijke merken bij ons zijn onder andere Proplan, Profi ne, Riverwood, Smolke, Farm Food, Prins en Royal Canin", gaat Rick verder. "Ook verkopen we tegenwoordig diepvriesvlees van Buddy's, en daar verkopen we echt steeds meer van. Dat is ook echt goede kwaliteit, net als overigens het diepvriesvlees van Farm Food, wat we dus ook verkopen."

Webshop
Wie weinig tijd heeft om op pad te gaan, kan ook een bestelling doen via de webshop. "We bezorgen niet alleen in Westvoorne, maar ook in Hellevoetsluis, Brielle, Zwartewaal, Vierpolders, Abbenbroek en Oudenhoorn", zegt Rick. "We bezorgen drie keer in de week op maandag, woensdag en vrijdag. Paardenvoer bezorgen we ook aan huis en binnenkort kunnen de klanten ook bij bezorging bij de deur pinnen. Er hoeft dan dus niet meer contant afgerekend te worden. De webshop is overigens te vinden op www.dierenruiterwinkel.nl. Maar uiteraard kunnen de mensen ook gewoon telefonisch bestellen."

Ruitersport
Ook voor ruitersportartikelen kunnen de paardenliefhebbers bij Mulder goed terecht. "Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor de verzorging hebben wij wel in ons assortiment", besluit Rick. "En als extra service kun je bij ons ook terecht voor leerreparaties aan tuig en zadels en om paardendekens te laten wassen. Het wassen doen wij niet zelf, een gespecialiseerd bedrijf doet dat voor ons. Verder verhuren wij ook een scheerapparaat. Met het oog op de komende winter is dat misschien ook wel handig om te weten!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant