De vrijwilligers hadden er een hele klus aan om alles zo goed en overzichtelijk mogelijk uit te stallen
De vrijwilligers hadden er een hele klus aan om alles zo goed en overzichtelijk mogelijk uit te stallen

Geslaagde Najaarsbeurs bij de Speelotheek

Actueel 286 keer gelezen

Brielle - Zaterdag 13 oktober jl. werd de najaarsbeurs van de Speelotheek gehouden in het Maerlant aan de Hossenbosdijk 14-16 in Brielle.

Vrijdag 12 oktober werd heel veel winterkinderkleding en speelgoed ingeleverd voor de verkoop. De vrijwilligers hebben vrijdagavond dan ook hard gewerkt om alles netjes en overzichtelijk uit te stallen.

Gelukkig was er zaterdag weer veel belangstelling voor de verkoop van deze spullen. Veel bezoekers gingen met leuke kinderkleding en/of speelgoed voor een klein prijsje naar huis. De Speelotheek kan van de opbrengst weer nieuw speelgoed aanschaffen. Heeft u deze beurs gemist, in maart/april 2019 houdt de Speelotheek de voorjaarsbeurs (dan natuurlijk met zomerkleding).

Wilt u persoonlijk op de hoogte gehouden worden van deze beurs, stuur dan een mail naar info@speelotheekbrielle.nl. Bent u enthousiast over deze beurs, en lijkt het u leuk om als vrijwilliger mee te komen helpen, geef u op via de mail of persoonlijk op de Speelotheek in Dukdalf/Bres tijdens de openingstijden: woensdags van 13.30u tot 15.00u of vrijdags van 15.00u tot 16.30u. 1x per 3 weken zijn ze op zaterdag geopend van 10.30u tot 12.00u (3/11, 24/11 en 25/12).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant