Feestelijke intocht Sinterklaas op zondag 18 november | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl

Feestelijke intocht Sinterklaas op zondag 18 november

  •   224 keer gelezen   Actueel

Brielle - Vanuit een regenachtig Spanje heeft de boot van Sinterklaas inmiddels koers gezet naar Brielle en het ziet er naar uit dat de boot op tijd in Brielle zal aankomen. Daar is iedereen al een tijdje druk in de weer om er een fantastische intocht van te maken.

Zo zijn burgemeester Rensen en het hele ontvangstcomité druk aan het oefenen om alle liedjes mee te kunnen zingen. Dat wordt dus uit volle borst meezingen en springen op de kade! Ondertussen poetst de politie alle schoenen en laarzen tot ze glimmen als een spiegeltje, want ook daar is Sinterklaas erg op gesteld.

Aankomst
Naar verwachting meert de boot rond 12.30 uur aan langs het Maarland N.z. waar Amerigo al geduldig zal staan te wachten. Na de officiële ontvangst door burgemeester en ontvangstcomité maakt Sinterklaas een rijtocht te paard door de binnenstad.

Receptie
Vanaf 15.00 uur is er een receptie in het oude Stadhuis op de Markt waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om de Sint de hand te schudden.

Pepernotenmarkt
Vanaf 12.00 uur zijn ook alle winkels en horeca gezellig open en is er een vrolijke Pepernotenmarkt.

Kijk op de Facebookpagina's Sinterklaas intocht Brielle of Beleef Brielle en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws!

Sinterklaashuis
Het Sinterklaashuis opent de deuren op maandag 19 november tot en met 4 december. Wil je de Sint daar bezoeken, maak dan wel eerst online een afspraak. Op 6 december vertrekt Sinterklaas weer naar Spanje.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>