Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Brielle opnieuw schotloos in bekerduel met Capelle

Actueel 348 keer gelezen

Capelle aan den IJssel Verliezen van een hoofdklasser kan gebeuren, zeker als die hoofdklasser Capelle heet en tot voor kort tot de elite amateurvoetbal hoorde. Maar toch was de 4-0 nederlaag waarmee Brielle het bekertoernooi verliet , verontrustend. Het wil maar niet vlotten met de scoringsmachine van Brielle, die vorig seizoen goed was voor 52 treffers in 26 competitieduels.

In de huidige competitie scoorde Brielle in 7 duels 7 zeven keer, de helft van het gemiddeld aantal treffers dat vorig seizoen per duel werd geproduceerd. Toch beschikt Brielle met Jeffrey Duijnstee en Stevie Soares nog steeds over de spelers die vorig seizoen samen voor 38 van de 52 goals tekenden.

Van Dommelen
Het grote verschil met vorig seizoen in de Brielse voorhoede is Michael van Dommelen. De goalgetter die de laatste 12 seizoenen bij clubs als DOTO (37), Barendrecht (39), ASWH (74) en Spijkenisse (35) goed was voor 185 (!) doelpunten, een gemiddelde van meer dan 15 treffers per seizoen, kan bij Brielle zijn draai maar niet vinden. Van Dommelen scoorde pas één keer. Vanaf de stip…Als de goalgetter los komt, zal Brielle zeker beter gaan presteren, maar voorlopig blijft het onvoorspelbaar wat de ambitieuze selectie van 't Geuzenpark gaat doen.

Vv Vierpolders
Vierpolders verloor de inhaalwedstrijd in de competitie bij Den Bommel met 3-0. Al na 45 seconden stond Vierpolders in Den Bommel met 1-0 achter. Vanaf dat moment liep de ploeg van trainer Paul Bestebreur achter de feiten aan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant