André Breinburg (l) wacht gespannen op de uitslag van het duel van Jules Kroef . * Foto: Wil van Balen.
André Breinburg (l) wacht gespannen op de uitslag van het duel van Jules Kroef . * Foto: Wil van Balen.

OVV en Zwartewaal nemen afscheid van bekertoernooi

Actueel 369 keer gelezen

Oostvoorne/Leiden - Voor OVV en Zwartewaal betekende de tweede ronde het afscheid van het bekertoernooi van district West II. OVV verloor op eigen veld van de in de competitie tot dusver verre van imponerend presterende zaterdag tweedeklasser SVS uit Capelle: 1-3. Zwartewaal werd in Leiden overlopen door zondag eersteklasser FC Boshuizen: 8-0.

Tegen SVS kon trainer Rob Vuik niet beschikken over een trio vaste basisspelers. Timo Lemmens, Pascal van Hulst en Stony van den Berg ontbraken om uiteenlopende redenen. Vuik gaf jonge talenten als Yannick O' Callaghan en Rowen Bronwasser de kans om ervaring op te doen in het seniorenvoetbal. Brandon Taylor redde na rust de eer van de Oostvoornaars die toen al tegen een 0-2 achterstand aanhikten.

Halve helft
'We konden een halve helft mee met Boshuizen,' constateerde Zwartewaal-trainer Ron Klein na afloop van de 8-0 nederlaag in Leiden. 'In het eerste kwartier had Dion van Gilst zelfs de kans om ons op voorsprong te schieten. Maar toen Boshuizen een maal had gescoord, ging het hard. Ze schoten direct na de 1-0 twee vrije schoppen binnen. Mooie goals, maar als je ineens met 3-0 achterstaat, is de wedstrijd wel gespeeld.'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant