Afbeelding
Foto: JosUijtdehaage

Genomineerden voor de Ondernemersprijs Brielle 2018 bekend!

Actueel 746 keer gelezen

Brielle - Ook dit jaar was de jury van de Ondernemersprijs Brielle verrast met de vele aanmeldingen. De aanmeldingen beslaan ook dit jaar weer een breed scala van ondernemers binnen Gemeente Brielle, van internationale bedrijven tot winkeliers.

De juryvoorzitter Wethouder Schoon heeft gisteravond tijdens de ondernemersavond in de St. Catharijnekerk de drie genomineerden bekend gemaakt. Het zijn Silvia Gottschal (GluutlooZ & Zo), Faas en Anja van der Wagt (Alpaca World Brielle) en Rene Pronk (van Neeltje). Voor de uiteindelijke keuze van de kandidaat kijkt de jury naar de onderneming, het ondernemerschap en de positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het imago en het bedrijfsleven. Het zal niet makkelijk worden voor de jury. De ondernemers leiden jonge bedrijven met passie voor hun vakgebied.

Steun van het publiek

De jury beslist wie de winnaar van deze prijs wordt, maar u kunt natuurlijk ook de steun voor uw favoriet bekend maken. Uw steun weegt voor 25% mee in het juryoordeel. Op www.brielle.nl/ondernemersprijs kunt u vanaf vandaag een maand lang tot maandag 17 december uw stem uitbrengen op de ondernemer van uw keuze! De uitreiking van de Ondernemersprijs Brielle 2018 vindt plaats tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 9 januari 2019 in de St. Catharijnekerk.

Ondernemersprijs Brielle

De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en Gemeente Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging Brielle business to business en Gemeente Brielle hebben de handen ineen geslagen om ondernemers die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren, hiervoor te belonen. Dit jaar is de tweede keer dat de prijs wordt uitgereikt. De betrokken partijen zijn van mening dat de prijs een mooie traditie moet worden.

Voor meer informatie over de prijs www.brielle.nl/ondernemersprijs

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant