Afbeelding

Kerstconcert En Chantant 'A Christmas Blessing'

Actueel 300 keer gelezen

Brielle - Op 15 december om 20.00 uur geeft Vocaal Ensemble 'En Chantant' een concert in de St. Catharijnekerk in Brielle. Het Kerstconcert heeft deze keer als thema 'A Christmas Blessing'. Om u in de stemming te brengen voor de komende Kerstdagen hebben ze gekozen voor een zeer speciaal programma met niet al te bekende Kerstmuziek.

A Christmas Blessing is het thema, waarbij uiteraard verwezen wordt naar alle goede zaken die men ontvangt en schenkt rond de Kersttijd.

Programma
Het programma bestaat dit jaar uit allerlei composities die verwijzen naar deze gezegende periode. De moeder Maria en het Kind, het Lam en de wiegeliederen lopen als een rode draad door dit concert. Zij zijn erg blij dat organist Adriaan Hoek opnieuw zijn medewerking wil verlenen aan het concert. Een sfeervol concert met 21 zangers en onder leiding van André Vis. U hoort onder meer 'A Hymn to the Virgin' van Benjamin Britten, het 'Ave Maria' van Giuseppe Verdi en het bijzondere 'Hodie Christus natus est' van de Nederlandse componist/organist Jan Pieter Sweelinck. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit de 13 liederen waarmee zij u als luisteraar hopen te raken. De kerk is open om 19.30 uur en de toegangsprijs is € 17,50 (inclusief consumptie).

Kaartverkoop
De verkoop van de kaarten start op 1 december. U kunt ze online bestellen via onze site www.enchantant.nl, waarbij de kaarten tot 12 december kunnen worden thuisgestuurd. Ook kunt u voor de kaarten terecht bij Boekhandel 'Hoofdstuk Een', Nobelstraat 16 in Brielle, uitsluitend tegen contante betaling. Uiteraard is er ook de mogelijkheid uw kaarten aan de entree van de kerk te kopen.

Nieuwsbrief
Op de website van En Chantant kunt u zich ook aanmelden voor de Nieuwsbrief. Op die manier krijgt u nog meer informatie over het ensemble en het concert. Noteert u het alvast in uw agenda: 15 december om 20.00 uur St. Catharijnekerk te Brielle.

U bent van harte welkom!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant