Lokaal talent Lizzy V gaat de wereld over! | BrielsNieuwsland.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Foto:

Lokaal talent Lizzy V gaat de wereld over!

  •   81 keer gelezen   Actueel

Brielle - Lisanne Veenendaal stond als 19 jarige singer songwriter uit Rockanje plots in de finale van Gigstarter Artiest van het Jaar en won die ook overtuigend. Lizzy V werd gekozen als beste van 750 Nederlandse bands.

Daarna ging het snel. Naast ruim 100 optredens in 2017 waaronder in Los Angeles, Nashville, Stockholm, Ibiza, Frankfurt en Florence neemt het aantal samenwerkingen toe. Op 30 november strijkt ze neer met een avondvullende theatershow in BREStheater Brielle. Tijd voor een paar vragen aan Lizzy.

Wat (of wie) is jouw drijfveer?
Mijn drijfveer is de liefde de muziek. Ik kan me geen dag voorstellen zonder! Ik vind het ontzettend tof dat ik door muziek te schrijven en te performen andere mensen kan inspireren en kracht kan geven om een beter of leuker leven voor zichzelf te maken. Wanneer ik bij een show fans zie die speciaal voor mij gekomen zijn word mijn hartje daar toch wel echt warm en voel ik dat ik op het goede pad zit.

Wat wil je nog bereiken?
In eerste instantie was mijn grote droom om "te kunnen leven van de muziek" maar die droom is nu al in vervulling gekomen! Wat nu mijn "grote doel" is, is om voor zalen te spelen waar iedereen mijn liedjes mee zingt. Voor mijn gevoel is er niet veel wat meer voldoening dan dat geeft. Het hoeft geen volle Ziggodome te zijn, maar dat mag wel natuurlijk!

Wat ga je de mensen in het theater in Brielle laten zien en horen?
In de voorstelling wil ik graag iedereen een kijkje achter de schermen bij mij geven. Hoe is het leven van een jonge muzikant? Hoe ben ik in contact gekomen met het bijzondere team waarmee ik samen werk? Samen met mijn band spelen we veel mooie liedjes. Ontroerend maar zeker ook vrolijk. Door middel van muziek en verhalen hoop ik dat iedereen aan het eind van de avond naar huis gaat met het gevoel ze mij beter te hebben leren kennen en de muziek op een dieper niveau begrijpen.
 

Waarom moeten mensen op 30 november naar BREStheater komen?
Iedereen die het leuk of interessant vind om americana muziek in combinatie met grappige en inspirerende verhalen te horen, zit 30 november in op de goede plaats! Het word een avond met een lach, misschien een traan, maar vooral een hele goede sfeer!

Kaarten voor de theatershow van Lizzy V op vrijdag 30 november om 20.30 uur zijn voor €12,50 per stuk te koop via www.brestheater.nl, via kaartverkoop@brestheater.nl of aan de balie in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES op wo en do tussen 09.30 en 12.30 uur of vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur (of één uur voor aanvang van de voorstelling).


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>