Afbeelding

Kerst aan de Kade

Actueel 488 keer gelezen

Brielle - Op 14,15 en 16 december zal de eerste editie van Kerst op de Kade plaatsvinden op de Turfkade. Tijdens Kerst op de Kade zijn er doorlopende muziekoptredens vanaf het podium. Het is een gevarieerd programma van kinderkoor tot blues-rock en van singer-songwriters tot DJ Santa.

Kies wat lekkers uit bij de deelnemende horeca deelnemers en geniet vanaf het gezellige kerstterras van deze optredens. Er zullen diverse optredens verzorgd worden door artiesten uit de regio, maar ook van er buiten zoals: James Gitaar, Joost Wander, Miel Tour, Marko Poucki, Lucia Hakbijl, More then 2 of us, New Page, Ethan Huijs, Polkadot en Sloan en Freeman. Ook zal het Brielse DJ team Cirque Du Vinyl op diverse momenten echte vinylplaten komen draaien. Het is ook mogelijk om uw eigen LP's mee te nemen en er zal worden opgetreden door een kinderkoor.

Het laatste stuk van de Turfkade zal gedeeltelijk overdekt worden en het wordt gezellig aangekleed worden in kerstsfeer met kleine houten chaletjes. Het evenement start op vrijdag 14 december om 15.00 uur en eindigt op zondag 16 december om 21.00 uur ter hoogte van Ccino op de Turfkade.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant